Post by secrihisrepe on Feb 20, 2022 10:29:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódgenerátor arany ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Nekem nagyon tetszik Csak az egy gond vele hogy P2P játék és ez miatt a végén már nem lehet élvezni a játékot
legjób játék
Nagyszerű, de néhány fegyver nem jó
King Of Defense: Merge TD Stratégiai játékok nty
Imadoooooooooooom💪💪💪💪💪👍👍👍👍👍👍☝
Ez a játék nem jó, mert nem tévedek, de mégis kaptam egy értékelést, hogy tudj játszani, ez nem jó játék, én mindig ezt a játékot játszom, miért adj értékelést 😭 
A játék elromlott javítani kell mindig van 6 játék azt írja senki nincs online törlöm a játékot és letöltöm, majd újra működik javítsd meg a játékot 1 csillag nekem
Kérem, adjon hozzá több hangulatjelet, tetszik ez a játék
Pixel gun 3d pocket edition másolat
Ha gyorsítani akarok, nem jelenít meg reklámot, de minden alkalommal, amikor befejezek egy játékot, szükségtelenül hirdetéseket jelenít meg, a hirdetések elég zavaróak, és nem is tudom kihagyni őket. Legalább képessé tegye őket kihagyni
Minden jó ebben a játékban!
Nagyon sokáig tart a betöltés, ha meg akarod unni a betöltést, ez a játék neked való XD
Ez a legrosszabb játék valaha. Több mint 10 percig töltődik
Ez a legjobb játék, amivel valaha játszottam! De ha tudni akarod, miért adok 1 csillagot, az az, hogy amikor meghívom a barátomat csatatér módban, az ellenségemmé vált. A játék szerint hívd meg egy csoportba. A csoportomban van, amikor meghívom. De amikor csatatér módban játszom, ellenséggé vált. Mi a fene! Ehelyett érdemes hozzáadni a csapat és a duó módot, ha egyedül. Ha így tesz, 5 csillagra értékelem. Ja és még egy dolog, csatlakozási probléma! Felveheti a fejlesztő a rang módot? Ha hozzáadja a rang módot, 5 csillagot értékelnék.
Ez egy nagyon szép játék, de nem ad hozzá néhány dolgot
A hálózati kapcsolat a probléma. Gyakran hálózati problémát jelez, még a hálózatom is nagyon jó. Különben remek játék
Klassz, de az avatarod 3000 drágakőre való szerkesztése mindig összeomlik a játékban. Javítsd ki
nagyon jó!!!!
4 csillagos, mert akár 20 érmét, 10 gyöngyszemet kell adnia egy győzelemben, ha veszít, 10 érmét és 5 drágakövet kell adnia. És adj hozzá több fegyvert 100 érméig. Kérlek 😕😕😕😕 Nem tudok Battle Royallal játszani, mert mindig azt írja, hogy a kapcsolat megszakadt minden alkalommal, mielőtt elkezdené.
Na végre valami akció dús játék kis fortnite keverékkel nagyon tetszik
Ez a legjobb játék a világon, szeretem, jobb, mint a pixel 3d, csak így tovább
Mad GunZ shooting games online Akció hkf
Kezdésnek jó.....de ha battle royale-t játszom mindig őrületes zóna lesz mi az oka...?ez a probléma nem csak a telefonomban van ez mindig a haver mobilomban is előfordul😡😡😡 kérem azonnal oldja meg ezt a problémát, és próbálja meg csökkenteni a hirdetések számát.
Nem tudok belépni egyetlen csatába sem, sem szoba, sem kihívás, sem kaland, sem többjátékos. Azt mutatja, hogy a fájl feltöltődik, aztán semmi
Nagyszerű játék, de javíthatja a csatlakozási problémákat
ÚRISTEN EZ AKKORA FOS, HOGY NEM LEHET LE HÚZNI A VÉCÉN!
Jó
Az egy jó játék. De a zombimódja szóló 😥. Kérjük, ellenőrizze, hogy meghívja barátait, és játsszon velük zombi módot.
Király
Minden rendben (többnyire). A Jutalmak és a Térképkészítő az a dolog, amit javítani kell.
Jó de samsung galaxy A5 2017-en laggol......... MI
5 csillagot adtam ennek a játéknak, mert nagyon aktív játék, sokat játszottam vele. És nagyon szórakoztató játszani
Nagyon jó, és ki kell próbálni! De igen, van egy de rendben van, de túl sok a hirdetés!
Ez a játék annyira szórakoztató, hogy az egyik legjobb játék, amivel játszottam.
Annyira jó lövöldözős, hogy véleményem szerint őszintén vetélkedő a pubg számára, kicsit kifizetődő nyerni, és ez nem tetszik, szóval bizonyos fegyvereknél kihívásokat adhatsz hozzá. alapvetően "ölj meg 50 játékost 24 óra alatt" az AR-hez Remélem, hogy ezeket a játékba helyezed thnx
Mad GunZ - sparatutto online Azione bkl
Hagyd abba, hogy a hackerek megöljenek minket, amikor meccsre várunk, ez hülyeség, és ha kijavítod, 5 csillagot adok neked
Nagyon rossz. Annyi probléma
Imádom ezt a játékot, de mivel elütött valaki Battle Royale módban, nem tudok mozdulni, továbbra is látom a joystick ugrás gombját és a tűz gombot, de a képernyő fekete és nem tudok mozdulni, javítsd ki a hibát.
nagyon jo játék
Hú, ez nagyon jó és szórakoztató,😀game.it nagyon sima grafika. A bátyámnak és nekem tetszik ez a játék 😋😀😀😀😀😍😎
Drága
Jó lenne a gránát késés kicsit rossz, ha gránátot dobsz a battle royale-ben
Javítsa ki a hibákat
Jo jatek Jo jatek
Mad GunZ: battle royale online Akcja swv
Amikor a betöltési képernyőn a betöltési sáv leáll, egyáltalán nem mozdul, javítsd ki
A kalandon kívül semmilyen módot nem lehet játszani
Mad GunZ shooting games online Akčné qha
jo jâték csak mecsinàlhatnàk bene az szerkesztett meg azt hogy a rakéta nem sebbezen a falon keresztül de amugy jo jâték mindenkinek ajànlom!!
Ez a legjobb fegyver és túlélő játék, valami olyasmi, mint a Fortnite, az a legjobb 👌👌👌
A legjobb battle royale játék azoknak, akik szeretik a minecraftot, ez a játék is tetszeni fog
Jó játék, de szerintem a Block Cars Online jobb játék. De a Mad Gunznak is van Battle Royal és egyéb cuccok, szóval szerintem ez a játék nagyon jó