Post by secrihisrepe on Feb 20, 2022 10:35:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemlərin kilidini açın ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Lənət olsun.. Heç vaxt oyunun bu qədər yaxşı olacağını düşünməmişdim, sözün əsl mənasında 5 saat oynadım
Bu əyləncəli və mənasız bir şeydir. Oyun amma yenə də xoşuma gəlir.
Qənaətinizi itirəcək
Digər əsas stat təkmilləşdirmələri üçün optiob saxlanılır
Zaman öldürücüdür
Darıxdırıcı
Yaxşı boş oyun. Vaxtın sürətlə uçmasını təmin edin.
Ümumiyyətlə, bu, olduqca yaxşı oyundur. Mənim yeganə problemim mədənlə bağlıdır. Gündə 10 dəqiqə vaxtınız olur ki, bu da sizə resurslarda heç nə vermir. Bundan əlavə, bu mineralları əldə etmək üçün mədəndən kənarda heç bir layiqli yol yoxdur, nə də tam bir gün gözləmədən onu sıfırlamaq üçün heç bir yol yoxdur.
Bu oyunla bağlı təcrübəm ən azı yumşaqdır. Oyun 24 saat keçdiyini tanımır, ona görə də gündəlik zindanlarımı və sairləri toplaya bilmirəm. Birləşmə cədvəlinin daha böyük sahəsi olmalıdır. Çox vaxt ulduzlar oyun düyməsinin arxasında ilişib qalırlar. Oyunun ideyasını sevirəm və 2D yan sürüşmə əladır.
DAVAM ETMƏYİR Oynaya bilmirəm əla oyun olardı amma düzəltsəniz işləmir ona beş ulduz verin
Merge Ninja Star 2 பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் tehr
Dostlar salam
7 iyun yeniləməsindən sonra mən təxminən 3 günlük irəliləyiş və 37k daş itirdim.
Bir növ çaşqınlıq yaradan AFK oyunlarından biri deyil, çünki siz oynamadığınız zaman oyun inkişaf etmir...
F.U
Bu oyun sizə başlanğıcda pulsuz hədiyyələr verəcəkdir. Lakin əsas fırıldaqçılıq Missiya axtarışlarıdır. Bu, bir missiya tamamlandıqdan sonra "mükafatların" 10% -i sistemdən keçməyə bənzəyir. Sanki oyun statistik məlumatları/elementləri təkmilləşdirmək üçün sizə VERGİ VERİR. Bu, çox gizlidir və başqa bir missiyanı yerinə yetirmək üçün resurslarınız tükənənə qədər bunu heç vaxt fərq etməyəcəksiniz. Əlbəttə ki, Devs əməliyyatlar vasitəsilə pul qazanmalıdır. Bəs bunu etmənin dürüst yolu budurmu? Mükafatları yavaş-yavaş gizlətməklə? Xeyr. Silin
Bütün müxtəlif konsepsiyalar, mərhələlər və təkmilləşdirmə üsulları ilə əyləncəli olan ümumi boş oyun. Bir az cilalama ilə bu daş inciyə çevrilə bilər! Əsas məsələ tərəqqi tbh. Bir müddət sonra yavaş olur və digər boş oyunlardan fərqli olaraq, ekranınızda oyun yoxdursa, irəliləyiş əldə edə bilməzsiniz. Yüksəlmə də çox absurddur. Yaxşı bir başlanğıc, oflayn olarkən mərhələləri keçmək bacarığı və filizlərinizi mədəndən yuxarıdan aşağı səviyyələrə çevirmək bacarığıdır.
R. a
Kaş gildiyalar olaydı
Əyləncəli oyun, def. hər gün 30 dəqiqə ərzində sadəcə qeydiyyatdan keçib işlər gördüyünüz boş biri (Həmin nöqtəyə çatdıqdan sonra c), sonra boş işləməyə icazə verin, heç bir oflayn birləşmə mükafatı yoxdur, ona görə də irəliləyiş üçün onlayn olmanızı tələb edir. Bu, bir çox ppl üçün böyük bir mənfi cəhətdir, mən kompüterimdə nox player istifadə edirəm, ona görə də onu 24/7 açıq edə bilərəm. Üzünüzdə heç bir təsir edici əlavə yoxdur, bu da böyük bir artıdır.
Yaxşı oyundur, amma diqqət yetirmək üçün çoxlu təkmilləşdirmələr var
Zövqlü oyun, yalnız mənfi cəhət odur ki, bəzi yeniləmələr ingilis dilində işləmir
Oynamaq çox maraqlı deyil, lakin cansıxıcısınızsa, bu, diqqətinizi yayındırmaqda sizə kömək edə bilər.
표창키우기2 : 도트 방치형 RPG 롤플레잉 tcot
1. MƏN HESABIMI İTİRDİM 2. BÜTÜN TƏRKİYƏLƏRİMİ İTİRDİM 3. MƏLUMATLARIM ƏBƏDİYYƏT KEÇİB 4. HƏÇ BİR ŞEY YOXDUR 5. MƏLUMATLARIMI GERİ ALMAQDA KÖMƏK EDİN LÜTFEN (((((((((())
Bu oyun ən yaxşısıdır, heç bir səbəbə görə reklam yoxdur, yalnız səbəblərə görə reklam var, bu oyun o qədər də pis deyil!
Bu oyunun böyük çatışmazlıqlarından biri odur ki, yaqut əldə etmək oyunun ortalarından çox aşağı düşür. Əslində "orta"dan kənar yeni tapşırıqlar yoxdur. Yaqut mükafatları üçün mərhələ tələbi də bir-birindən daha da irəliləyir. Bu, oyunda faydasız hiss edir, çünki vaxtınıza dəyər olan yeni hədəflər yoxdur.
Əyləncəli oyun burada həmişə yeni bir şey tapa bilərsiniz
Nə gələcəyini görmək indiyə qədər yaxşıdır
Vaxt keçmək üçün olduqca normal bir oyundur, lakin mərhələ keçmək yoxdur
Yaxşı
İndiyə qədər əyləncəli oyun. Hiss edirəm ki, bizim sıralama düyməsinə ehtiyacımız var, çünki ulduzlar yığılır və onu qalaqdan görmək çətindir!
Oyun olduqca gözəldir, baxmayaraq ki, mən oyunda narutonu çox istəyirəm. Oyun da olduqca gözəldir və nə qədər canavarlar və şurikenlər var, mən oynamağı dayandıra bilmirəm. Sözün əsl mənasında hər dəfə oynadığımda belə oluram: noice. Yaxşı işə davam edin Redaktə edin: mən bir müddətdir ki, oynayıram və mən döyüş pişiklərinin ev heyvanları bölməsinə qoşulmasını istərdim. Çox iş tələb etsə də, hamısını əlavə etsəniz, çox gözəl olardı. Mən də arzulayıram ki, gündəlik daş-qaş daha yüksək olsun.
Bu heyrətamiz və asılılıq yaradan bir oyundur. Əvvəlcə çaşqınlıq yaradır, amma bir dəfə dərk etdikdən sonra əladır. Mənim sevimli cəhətim təşkilatçı düyməsidir, çünki məndə OKB var və adətən bu cür oyunlar mənim üçün böyük olur. Amma düymə sayəsində bütün ulduzları sıra ilə düzür və rahat edir. 10/10 oyun
Merge Ninja Star 2 Fabularne bcdo
Bir az daha erkən oyun balansından istifadə edə bilərsiniz, başlanğıcda məlumat və resursların həddən artıq yüklənməsi var ki, bu da irəliləyişi bir növ dayaz edir.
Darıxdırıcı.
Demək istəyirəm ki, bu oyunu necə oynamağı öyrənmək üçün heç bir yol yoxdur, amma bu, çox yaxşı idi
Əgər f2p olarkən güclü olmaq istəyirsinizsə, bu oyunu zarafatsız 24/7 açıq saxlamalısınız.
Ahhhh
Maraqlı görünür.
Bir az vaxt itirməyin layiqli yolu. Əsas oyunun avtomatik funksiyası resursları toplamaq üçün yaxşıdır.
Yaxşı oyun, lakin birləşdirmək çətindir, zəhmət olmasa səviyyəni təşkil edən bir quraşdırma edin
एह्न्स
Pisdir 17
The Secret Society: Mistério Aventura krmi
xoş deyil
Kc
Bu yaxşı oyundur, lakin birləşmiş ulduzlar az ziyan vurur