Post by secrihisrepe on Feb 20, 2022 10:54:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tiger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки генератора кодів ▞▞▞
▞▞▞ The Tiger 2022 version ▞▞▞
Я ненавиджу цю гру, тому що вона не дає мені назвати свого тигра «Золотий Король» або «Золотий король» І чи не будете ви складати довгі речення Я так ненавиджу її. Іноді я засмучуюсь, друкую, тому що в ній немає динаміка Google Я користуюся Google динамік, тому що він швидший І мені не потрібно шукати правильну букву І я не буду брати назавжди І немає багато тигрових скінів на вибір. Я використовую гру під назвою Вовк Було багато Скіни вовка У цій грі ви майже не кладете скіни
Це хороша гра, але вона занадто займає мережу. Я беру 2 ГБ щодня, гра займає 1 ГБ, і мій мобільний діапазон занадто нуб, що не працює краще, але це реалістична гра
Це дуже добре, я буду грати все життя! (але мені не подобається, коли ми від'єднуємось)
Я дуже рекомендую цю гру! Я люблю тигрів і тварин взагалі. Але ця гра підсилила мою симпатію до тигрів. Ви можете грати онлайн з багатьма людьми! Дивно, скільки зусиль було вкладено в цю гру. Ви можете робити багато речей у грі, і я вважаю, що це досить звикає. Але чи можете ви, будь ласка, зробити карту більшою та більш захоплюючою, щоб люди могли бродити більше? До н.е. єдине, що мені не подобається, це те, що ви не можете прорізати певні частини карти, будь ласка, змініть це, щоб це могло бути 100% дивовижним.
Гра продовжує відхиляти мої запити на гроші, я спробував усі способи оплати, але жоден з них не був прийнятий.
Я люблю цю гру, тому що чим більше ви підвищуєте рівень, тим більше нових ходів ви робите. Якщо ви станете альфою, ви зможете змусити інших тигрів телепортуватися до вас. Ви робите це, викликаючи всіх тигрів.
ця гра дуже захоплююча і дійсно гарна гра, але єдина проблема, яку я відчуваю в цьому, - це підключення до мережі ... ця гра не на висоті, коли справа доходить до з'єднання в порівнянні з іншими іграми ... я не знаю, чому це трапляється щоразу ..а вдень майже неможливо грати в цю гру без проблем з мережею..це треба було виправити, тому що ви граєте та полюєте, і виникає проблема з мережею .. будь ласка, виправте це питання... дякую!
Я це люблю. АЛЕ в цьому є якась помилка! У мене була ця гра на іншому телефоні, і це було приємно. Але в цьому телефоні, коли я його встановлюю, він не працює добре. Тоді, коли я вибрав ліс.. Нічого не буває! Страшний досвід! Будь ласка, відремонтуйте це....... Виправте це швидше!
The Tiger Rollespil jwm
Це хороша гра, але мій телефон не працює, і я сподіваюся, що з вами цього не станеться
Якби у вас була нижча оцінка, я б поставив її вам. Ця гра дійсно відстойна зараз, куди б ви не пішли, хакери, якщо не більше. Використовуючи вас, зробите щось із цим, або я збираюся повідомити про вас і їх. Я втомлююся від цього дерьма. Не можна нікуди піти, не будучи вбитим. І вони думають, що це смішно. У кожній вашій грі є хакер, а тепер всюди вовк пантера тигр гієна.
Я дуже люблю цю гру! Єдине, що я хотів би попросити, це більш заповнена місцевість із рослинами та реалістичною графікою. Крім того, що це дивовижно, так весело!
Це дуже гарна гра, але вона залишається багато іншого, я люблю її
Гарна графіка
Ця гра з тигром найкраща! Це трохи запізнюється, але мені подобається! Завантажте цю гру! І ви можете грати онлайн, пвп, і можете стати королем!😊😊😍
Найкраща гра, в яку я коли-небудь грав. Перш за все, тигри – мої улюблені тварини, тому я люблю цю гру
Це хороша гра, я рекомендую зробити це для вас, щоб ви могли бути дитинчатами, або для тих, хто може бути дитинчатами, над усіма своїми перевагами
Справжнє відставання та контроль дуже погані, але мені подобається гра, тому я ставлю 2 зірки
Мені більше подобається вовк трохи слабенький, але це може бути мені все одно весело
The Tiger Rollenspiele aijw
The Tiger Szerepjátékok ckr
Тому що це як жінка
я завантажив його, але після 70% він показує 0%, а завантаження очікує на дуже погану програму, яку я коли-небудь бачив
Через графіку я оцінюю три зірки
Мені подобається ця гра, у цій грі немає реклами
Ця гра в порядку.. У мене є скарги.. 1. Ніхто не грає в неї 2. Вона відстає 3. ? Вам слід додати більше безкоштовних скінів, тварин та реклами mkre, щоб більше людей грало.
Гарна гра але щоб тут можна було написати українську мову. І я не зрозумів, як інших гравців додати до списку друзів? Я реклмінду грати в цю гру!
Все прекрасно можна грати з друзями і ще круто що дужа багато скілів =). Графіка прекрасна😍😍😍😍. Всім рекомендую ⭐⭐⭐⭐⭐
Гра була нарешті оновлена. Все ще досить пристойна гра. Одна головна проблема все ще залишається. Які хакери. Їх ще багато. Самоцвіти також не падають, як раніше. Раніше було 10, тепер це як 2 до 5
Гра Круто не Зделяйте руусс иди укр Нотар Круто 😘😘😝😝😋😋😋🙌🙌🙆😎😺😸😻💋❤💙💚💛💜💓💕💖💗💘💝✋💞🗾🗾🗾🏇🐎🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺 🐺
Дивовижна гра. Одне, чого я хочу, це більше тигрів, за які вам не доведеться платити, окрім найкращої гри, в яку я грав. 5/5 зірок ідеальна гра
гра класна )))) зробити ще один симулятор THE DINO
CastleDefense : RaiseArcher 策略 ynhc
Мені дуже подобається ця гра, яка весела та гарна, і мені подобається, що ви можете бачити інших гравців. :] Дякую!
Чудово... Ми хочемо більше оновлення
Це краща гра для любителів тигрів, але графіка може бути кращою, якщо ви додасте її в гру та додасте в неї більше цікавих тварин, як у нас справді
Мені це подобається, але біг повинен бути швидким, тому що тигри швидкі, також була б крута карта зимової тундри! Деякі тигри живуть в тундрі. також додаючи червоних тигрів або жовтих тигрів, тигри бувають різних кольорів, додаючи темно-сині смуги до білих тигрів, чорних/сірих тигрів. Білі тигри без смуг. Так багато ідей для вас у The Tiger, вони повинні бути додані незабаром! Дуже дякую.
Крута гра
клас моя улюблена тварина рррррррррррррррррррррр:-P!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ця гра приголомшлива, не гальмує високою графікою, але є одна проблема. Гравець у цій грі такий дурний, ніби якби я став альфою, я створю портал, щоб дзвонити гравцям, щоб допомогти мені, вони не приходять і не роблять туди, думають, що вони також не знають, як боротися, як уникнути смерті, тому я оцінив 4 зірки якщо ви можете поставити деякі питання для вирішення перед входом, я поставлю 5 зірок
Вважав, що графіка гарна =_=
Гарна гра